Region

Svet

Darko Lazić i Ana Sević potrošili 5.000 evra na kupovinu bejbi opreme (Foto)

Ana Sević i Darko Lazić uskoro će postati roditelji, a svojoj mezimici počeli su da pripremaju dečiju sobu i do sada su odvojili već 5.000 evra kako bi je najbolje moguće opremili.

Darko Lazić i Ana Sević potrošili 5.000 evra na kupovinu bejbi opreme (Foto)



Mladi pevački par nije se ustručavao kada su cene u pitanju, pa su svojoj ćerkici koja će uskoro doći na svet kupovali samo najskuplju opremi kako joj ništa ne bi nedostajalo.

Darko Lazić uskoro postaje tata, ali je već nabavio novu bebicu (Foto)
Najviše vremena proveli su birajući kolica za svoju mezimicu. Dok je Ani bilo najbitnije da kolica mogu da stanu u njen automobil, Darku je na prvom mestu bila sigurnost deteta, a o dizajnu su se odmah dogovorili. Lazić je najčešće proveravao kvalitet i sigurnost, ali i težinu opreme, pa je tako u radnji podizao kolica kako bi video da li će Ana moći da se izbori s njima.



Ana Sević pokazala da je veoma seksi, čak i u trudnoći (Foto)
Pored ove nezaobilazne opreme, za koju je izdvojio nešto više od 1.000 evra, mladi par je razgledao i krevece. Laziću je za oko zapala kolevka. Toliko mu se svidela da je poželeo da je i sam isproba, ali kako to nije bilo moguće, s osmehom je nastavio razgledanje. Mladi par je siguran da će se uspešno snaći u ulozi roditelja, a kako je Sevićeva već u petom mesecu trudnoće, pripreme su morali da ubrzaju.



"Jedva čekamo da naša beba dođe na svet. Toliko smo nestrpljivi da smo već počeli sa pripremama za taj trenutak. Kada uđemo u radnju sa stvarima za bebe, sve nam se sviđa i ne možemo da se opredelimo šta da kupimo. Ali, uvek nađemo kompromis i uzimamo isključivo stvari i opremu koja se sviđa oboma i koja će biti sigurna za naše dete", gotovo uglas rekli su Darko i Ana.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>