Region

Svet

Aca Lukas najavljuje novi singl: Jedva čekam reakciju publike!

Pevač  Aca Lukas uskoro kreće na evropsku turneju koja će trajati do septembra, a uskoro će promovisati i svoj novi singl koji još uvek ima radni naziv "Magla".

Aca Lukas najavljuje novi singl: Jedva čekam reakciju publike!



Iako je najavio promociju novog singla za februar Aca Lukas ipak nije uspeo da ispuni obećanje ljubiteljima njegove muzike pa se pesma pod radnim nazivom “Magla” očekuje 3. aprila na otvaranju novog prestoničkog kluba.
 
Željko Šašić: Pripremam koncert u Kombank Areni, a Aci Lukasu želim sve najbolje!
"Radni naziv nove pesme je Magla. Do polovine septembra imam zakazane nastupe po Evropi tako da ne znam kada ću organizovati promociju, ali znam da to mora da se dogodi uskoro jer je pesma ludilo pa sam nestrpljiv da saznam reakciju moje publike", kaže Lukas,

 Njegovom koncertu u Beogradu posebno se raduju Acine kolege kao i supruga Sonja koja redovno prati muža na gostovanjima.

"Volim da nastupam u Beogradu gde sam i počeo, ponovo se odlična svirka vraća u klubove. Jedinstven je osećaj kada pevaš za desetine hiljada ljudi na Marakani, ali atmosfera kakva će biti u XY klubu je posebna zbog intimnosti sa publikom. Do 3. aprila i posle otvaranja kluba koji drže moji prijatelji neću par meseci nastupati vreme u glavnom gradu. Očekuju me nastupi u inostranstvu i planiram da se posvetim radu na novom albumu, porodici i supruzi Sonji, koliko god mi to obaveze budu dozvolile. Uskoro izlazi i novi singl, a sve to znači da za mene nema odmora", rekao je Aca Lukas.

Njegov nastup u XY klubu, koji se nalazi u Ulici na Čukarici biće poklon Beograđanima i ulaz se neće naplaćivati, ali kako je interesovanje za ovog folkera uvek veliko svoja mesta možete unapred rezevisati facebook stranici “XY club”.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Aca Lukas

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>