Region

Svet

Dragana Mirković proslavlja 30 godina uspešne karijere serijom koncerata

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Dragana Mirković ove godine slavi jubilarnih 30 godina karijere koja je više nego uspešna, a za to priprema i seriju koncerata kojima će obeležiti tri decenije kao pevačica.

Dragana Mirković proslavlja 30 godina uspešne karijere serijom koncerata



Dragana Mirković snimila duet sa Hoseom Felisijanom: Potukla i grupu Gipsy Kings!
Njenu uspešnu karijeru su obeležili veliki hitovi, ogromne, megalomanske turneje, nezapamćena euforirija koja ih je pratila, serije koncerata u kojima je uvek bila inovativna, koreografije po uzoru na velike svetske zvezde, spotovi kojima je pomerala granice, veliki broj nagrada koje je čine našom najnagrađivanijom pevačicom. Sem toga, treba naglasiti da je Dragana i veliki humanista, pa je samo u protekloj godini održala nekoliko humanitarnih koncerata čiji je prihod otišao u prave ruke.

U ovoj godini, Draganin jubilej će obeležiti koncertne aktivnosti. U planu su veliki koncerti po svim većim gradovima država u regionu, koncerti u Bugarskoj, Rumuniji, Turskoj i Grčkoj, a ovih dana mnogi estradni menadžeri se utrkuju ko će organizovati veliki beogradski koncert koji publika godinama išcekuje. Kakav će biti krajnji ishod, ostaje nam da vidimo.

Autor: M.P.
Izvor: Svet.rs
Foto: Facebook/Dragana Mirković FanTeam

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>