Region

Svet

X Factor Adria i Pet veličanstvenih: Superfinalisti večeras u specijal epizodi! (Foto)

I večeras ćemo uživati u novoj epizodi šoua X Factor Adria, koji je za sve ljubitelje ovog muzičkog takmičenja pripremio specijalnu epizodu sa superfinalistima, simboličnog naziva "Pet veličanstvenih".

X Factor Adria i Pet veličanstvenih: Superfinalisti večeras u specijal epizodi! (Foto)



Epizoda koja je večeras na programu pred veliko superfinale X Factora 23. marta u Kombank Areni, posvećena je slavnoj petorki koja je dospela do samog vrha ovog svetski popularnog muzičkog takmičenja: Tamari Milanović, grupi Doktori, Maidu Hećimoviću, Lukijanu Ivanoviću i Danielu Kajmakoskom.

Produkcija X Factor Adria: Jedino publika bira pobednika 23. marta u Kombank Areni
Osim što će u ekskluzivnim intervjuima otkriti kako se osećaju pred veliko finale koje će nekome od njih otvoriti vrata svetske slave, popularna petorka otkriće gledaocima i fanovima detalje iz svog privatnog života, kao i najinteresantnije trenutke tokom takmičenja.

Kako portal Svet.rs saznaje, finalisti su se već dogovorili da grupno gledaju večerašnju emisiju: "Veoma smo uzbuđeni s obzirom da se bliži superfinale! Drago nam je što ćemo večeras svi zajedno uživati uz specijal emisiju, obično nije lako da se svi uskladimo i okupimo", a na pitanje kako doživljavaju sami sebe na malom ekranu, Tamara kao jedina dama odgovara: "Neobično nam kad vidimo sami sebe na TV-u, ali zabavno je. Uvek neko ima zanimljivu doskočicu!".


Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Uz pregršt zanimljivih detalja, poslednja specijal emisija donosi i najiskrenija mišljenja sudija pa će Kristina Kovač, Emina Jahović, Željko Joksimović i Kiki Lesendrić izneti publici i najsitnije detalje o svojim štićenicima. "Svaki mentor je iskreno i bez dlake na jeziku rekao šta misli o svojim takmičarima", otkrio je izvor za Svet.rs.

Zato, pomno pratite svog favorita i večeras u još jednom, specijalnom izdanju X Factora koje je na programu u 21 sat na TV Pink.

Autor: B.B.
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>