Region

Svet

Ministarke poplavile klub u Nišu! Četiri atraktivne devojke publiku ostavile bez daha (Foto)

Grupa Ministarke nastupila je sinoć u prepunom klubu Diamond, u kome su četiri atraktivne dame priredile Nišlijama veče koje će im dugo ostati u pamćenju.

Ministarke poplavile klub u Nišu! Četiri atraktivne devojke publiku ostavile bez daha (Foto)



PREMIJERNO: Ministarke - Duni vetre! Uživajte u novoj pesmi i spotu! (Foto+Video)
Klub je bio premali da primi sve one koji su sinoć želeli da prisustvuju nastupu grupe Ministarke koje su svojim stasom i glasom atmosferu dovele do usijanja. Preko hiljadu ljudi uživalo je u njihovim pesmama i scenskom nastupu, a vrhunac večeri je nastao tokom izvođenja pesme "Poplava" koju su šarmantne dame snimile u duetu sa Acom Pejovićem.



Iako su tek na samom početku karijere, grupa "Minsitarke" koju čine Edita Aradinović, Ivana Eremić, Ivana Rudić, Ana Masulović i jedini muški član, klavijaturista Marko, čim su se pojavile na sceni osvojile su publiku u Srbiji i regionu, a to su dokazale i svojim nastupom sinoć kada je publika u redovima čekala kako bi ušla u klub i provela nezaborano veče uz ove četiri šarmantne dame.



Pored toga što sjajno pevaju i izgledaju, atraktivne devojke i sviraju, pa su zbog toga njihovi nastupi još intresantniji i uzbudljiviji.



Posle pesme "Poplava" koju su snimile sa Acom Pejovićem, Ministarke nastavljaju da krče svoj put ka vrhu, a nedavno su objavile i novu pesmu i spot "Duni vetre", koja je već postala popularna u klubovima, a po rečima menadžera Saše Matejića, promocija nove pesme krenula je više nego dobro, tako da su mlade devojke već popunile svoje nastupe do kraja juna.



Iako se šuška da bi posle brojnih nastupa trebalo da se povuku u ilegalu do novog hita, Ministarkama su ponuđeni brojni nastupi na Jadranu, tako da je sve i zvesnije da će leto provesti radno, posle čega će se povući u studijo, gde će u produkciji Filipa Miletića i Miloša Roganovića snimiti i ceo album.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Diamond Club

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>