Region

Svet

Vladimir Ilić Ila uspeo da pobedi tumor: Sada sam konačno dobro!

Vladimir Ilić Ila, prošle godine oboleo je od tumora pljuvačne žlezde, koju je pre tri meseca operisao i kako i sam kaže uspešno se oporavlja.

Vladimir Ilić Ila uspeo da pobedi tumor: Sada sam konačno dobro!



Vladimir Ilić Ila operisao tumor: Dobro sam prošao!
Reper Vladimir Ilić Ila je pre tri meseca uspešno operisan u Kliničkom centru Srbije, gde su mu lekari otklonili tumor pljuvačne žlezde, a sada je konačno uspeo i skroz da se oporavi.

"Meni se stvorila ta jedna kuglica, a na ultra zvuku su mi odmah rekli da imam tumor pljuvačne žljezde. Nije prijatno kada čuješ tako nešto, ali sam video da sam jak i da mi je krvna slika super", kaže Ila za emisiju EXkluziv koji ne krije da ga je bolest dočekala potpuno nespremnog:

"Toliko me stvari stislo u životu, smrt oca i majke, posao, rodbina, drugari, muzika i kolege, tako da sam jednostavno ravan prema tome.

Tri meseca nakon operacije Ila kaže da je njegovo zdravstveno stabilno: "Svakih mesec dana idem na kontrolu i za sada je sve ok, ne bi trebalo ponovo da se pojavi", kaže reper i doaje da mu jako teško pada, što se sem Cece Ražnatović retko ko seti njegovog pokojnog oca Milovana Ilića Minimaksa koji je preminuo pre devet godina.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>