Region

Svet

Mira Škorić o Maji Nikolić: Poštujem je kao pevačicu, ali priča gluposti!

Maja Nikolić sa sigurnošću kaže da se više od 90 odsto estrade bavi prostitucijom, pa objašnjava kako joj se gadi većina njenih kolega koje za seksualne odnose dobijaju noac i svoju karijeru koriste za dobijanje mušterija.

Mira Škorić o Maji Nikolić: Poštujem je kao pevačicu, ali priča gluposti!



"Na estradi ima javne prostitucije i uglavnom je 99 odsto estrade javna prostitucija", rekla je Maja Nikolić za Glamur, a na pitanje Kurira da li bi imenovala nekoga i da li ih zna, odgovorila je:

"Naravno da ih poznajem. Svi na estradi ih poznajemo. To je javna tajna! Ne vidim zašto se digla prašina zbog moje izjave kad svi znaju da su pevači, glumci i političari usko povezani s prostitucijom koju ja nazivam "ol inkluziv", a paravan su im takozvani nastupi na kojima dotične starlete ili devojke željne malo slave pevaju na plejbek. I običnom narodu je sve jasno, a ne nama koji se bavimo ovim poslom. Najviše me užasava to što je sve više zastupljena muška prostitucija. To je dokaz koliko kao narod srljamo u propast".

Međutim, njene kolege smatraju da Maja priča budalaštine i da je prostitucija daleko od estradnih ličnosti. Mira Škorić šokirana je ovom izjavom. Iako je poštuje kao dobru pevačicu, ona ne dozvoljava da joj tek tako blati profesiju. "Kad već daje takve izjave, Maja onda mora sve da imenuje, a ne da nagađa. Nema smisla blatiti branšu koja časno i pošteno živi od svog posla. Nikolićevu vrlo poštujem kao vokal, ali ova njena izjava je mnogo ružna jer lupeta gluposti", istakla je Škorićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus


>