Region

Svet

X Factor Adria oduševio i Akija Rahimovskog: Daniel Kajmakoski je moj favorit! (Video)

Frontmen grupe Parni valjak otkrio je prilikom gostovanja u X Factoru Adria da je Makedonac Daniel Kajmakoski njegov favorit i za popularnog šarmera istakao da ima sjajan vokal i odnos sa publikom.

X Factor Adria oduševio i Akija Rahimovskog: Daniel Kajmakoski je moj favorit! (Video)



U revijalnom delu osmog lajva najpopuranijeg šou programa X Factor Adria, osim uz Natašu Bekvalac i Anu Stanić publika je uživala uz velike hitove benda Parni valjak, koja će u subotu, 8. marta održati solistički koncert u beogradskoj Kombank Areni.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski dobio prvu kritiku! Željko Joksimović - I kada grešiš, grešiš sa stilom!
Ni finalisti nisu odoleli prilici da se upoznaju sa slavnim rok sastavom. Aki ih je ohrabrio da se i dalje bore za svoj san, a potom priznao MBK produkciji da ima svog favorita: "Moj favorit je moj Makedonac Daniel Kajmakoski! Sjajan vokal, ima emociju dok peva i odličan odnos sa publikom! Mada, ima još sjajnih pevača u X Factoru", rekao je Rahimovski.

X Factor Adria: Finalisti ne kriju da su sujeverni, osoblje hostela prosipa vodu za njima
S druge strane, Daniel je oduševljen podrškom koju dobija od poznatih ličnosti: "Uvek je neopisivo dobar osećaj kad vas podrži neko ko je već izgrađeno ime u muzičkoj industriji! Hvala Akiju od srca", rekao je skromni momak iz Makedonije.

Inače, u poslednjoj emisiji trogodišnja devojčica iz publike uspela je da, kod Daniela izazove suze u očima. Naime, posle nastupa Daniel se povukao iza scene, nezadovoljan svojim nastupom, dok mu nije prišla devojčica sa mamom i tatom tražeći da se fotografišu uz reči: "Nemoj da si tužan, ti si za mene najbolji", što je Daniela posebno dirnulo.

Prisetite se kako je Daniel zvučao u poslednjoj epizodi pred spektakularno super-finale 23. marta u Kombank Areni:



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>