Region

Svet

Premijerno: Zdravko Čolić - Esma! Pogledajte novi spot legendarnog Čole (Video)

Legenda sa Balkana Zdravko Čolić premijerno je predstavio spot za pesmu "Esma", koja je drugi singl sa novog albuma, tokom gostovanja u emisiji kod Ognjena Admižića, a sada ga možete pogledati i na našem portalu.

Premijerno: Zdravko Čolić - Esma! Pogledajte novi spot legendarnog Čole (Video)



Koncert Zdravka Čolića 8. marta u Malmeu: Šveđankama s ljubavlju
Zdravko Čolić je tokom gostovanja u ovoj emisiji govorio o celom svom životu, osvrnuo se na trenutak kada je odlučio da se skrasi kraj jedne žene, a bilo je i anegdota koje je prepričavao od kojih je jedna sa Kosova. "Sedeli smo u kafiću i prišla je jedna devojka. Poljubila me u obraz i onesvestila se", ispričao je Zdravko Čolić.


Foto: Facebook/Zdravko Čolić Official

Zdravko Čolić: Nikada ne bih žrtvovao brak zbog flerta!
Što se "Esme" tiče, Zdravko kaže da je sanjao melodiju, probudio se usred noći i za pola sata sve zapisao i pripremio, a sledećeg dana sa kolegom doradio sve što je trebalo i napravio pesmu, koja je drugi singl sa albuma "Vatra i led".


Foto: Facebook/Zdravko Čolić Official

Zdravko Čolić: Nekada su ljudi tražili autograme, danas samo žele da se slikaju
Uprkos decenijama koje su prošle od trenutka kada je Čola počeo da žari, pali i osvaja, obožavateljki ne manjka ni sada, pa su brojne dame tokom snimanja emisije želele da se slikaju sa popularnim pevačem, a na njegovu sreću, nijedna nije pala u nesvest...

Uživajte u novom spotu, ali i fenomenalnoj pesmi.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>