Region

Svet

Milica Pavlović konačno u muškom društvu! (Foto)

Iako Milica Pavlović nije devojka koja se često može videti u muškom društvu, ovog puta provodila se i ispijala vino u društvu, ne jednog, već dva muškarca, a sve se događalo na reviji njenog frizera.

Milica Pavlović konačno u muškom društvu! (Foto)



Milica Pavlović usamljena: Niko me neće! (Foto)
Milica je briljirala na reviji svog frizera, svi su bili oduševljeni kako je otpevala pesmu Kristine Agilere i kakav nastup je imala na pisti. Ona je sve vreme bila raspoložena, a u jednom trenutku je bila sama sa jednim manekenom, sa kojim se sve vreme smejala.



Milica Pavlović: Maštam o seksi scenama sa Vinom Dizelom i Džastinom Timberlejkom
"Mnogima je delovalo da gaje simpatije jedno prema drugom, s obzirom da su delovali veoma veselo, a sve vreme su nazdravljali vinom. Izgleda da Milica baš i nije u pravu kada kaže da je muškarci neće. Osim njega, još jedan muškarac pokušao je da osvoji njene simpatije, ali je bio manje uporan od prvog. Međutim, Milica je kući ipak otišla sa svojom cimerkom ", izjavio je za "Alo!" izvor blizak pevačici.



Inače, otkad je dospela u žižu javnosti, Milica Pavlović priča da nema muškarca kraj sebe i dodaje da je još uvek niko nije oborio s nogu. "Mene je sramota da kažem, mene niko neće. Plaše me se, to je istina", izjavila je pevačica nedavno u jednoj televizijskoj emisiji kada su je pitali o ljubavi.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>