Region

Svet

X Factor Adria: Slavko Kalezić fizički nasrnuo na Anu Mihajlovski Grubin!

Bivši učesnik takmičenja X Factor Slavko Kalezić dokazao je juče da još uvek nije uspeo da preboli oduzimanje voditeljskog angažmana, pa je tokom generalne probe  fizički pokušao da nasrne na voditeljku Anu Mihajlovski Grubin.

X Factor Adria: Slavko Kalezić fizički nasrnuo na Anu Mihajlovski Grubin!



X Factor Adria: Ilma Karahmet klela Eminu Jahović - Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene! (Foto)
"Ani je već uveliko kasnila generalna proba. Kada se popela na scenu, Slavko je došao do nje i rekao da on mora da proba svoju koreografiju, na šta se voditeljka obratila produkciji i zamolila da ga sklone sa scene. Na kraju je ipak odustala i vratila se u svoj apartman gde je sačekala svojih pet minuta. Ni u jednom trenutku Ana se nije obratila Slavku, već je komunicirala sa članovima produkcije. Svima je delovalo da će doći do većeg incidenta, jer je Slavko bio uporan konstantno provocirajući Anu", otkrio je izvor i dodao:

"Kada su se strasti smirile, i Ana u lajv delu programa najavila Slavka rečima "najaviću ga sa bezbedne razdaljine", pevač je odlučio da sačeka voditeljku ispred njenog apartmana kako bi je izvređao na najgori mogući način. Ana je sa svojom šminkerkom i stilistkinjom otključala vrata apartmana i ušla u isti. Slavko je pritrčao njihovim vratima i divljački lupao i vređao voditeljku koja je u međuvremenu pozvala obezbeđenje. Kada je čuo da obezbeđenje stiže, Slavko je pobegao", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: pulsonline.rs
Foto: Facebook/ Ana Mihajlovski Grubin, Slavko Kalezic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>