Region

Svet

Goca Tržan snima autobiografsku pesmu Zarobljena?

Goca Tržan ovih dana najveći deo vremena provodi radeći na svom novom singlu, koji se zove "Zarobljena". Situacije koje su joj se dešavale u privatnom životu biće obljavljene u novoj pesmi.

Goca Tržan snima autobiografsku pesmu Zarobljena?



Goca Tržan: Ivan Marinković mi duguje alimentaciju za još sedam meseci!
“Pesma se zove "Zarobljena", ali ne bih ništa više da pričam o njoj pre nego što bude objavljena. Trenutno sam skoncentrisana na događaje koji su mi u planu ovih dana, naročito na koncert koji ću u četvrtak uveče održati u beoogradskoj "Kasini". Prošli put je bio sjajan provod, lokal je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a ja ću se postarati da ovog puta bude još bolje i pevaću repertoar koji žene vole. Tako ćemo sutra uveče dame i ja ranije proslaviti dan žena", izjavila je Goca Tržan za Svet.

Goca Tržan: Zamišljam svadbu kao u filmovima Emira Kusturice - Prase na stolu, sa jabukom u ustima
Pored svega toga dobro obavešteni izvor blizak pevačici dodao je: "Goca nema običaj da snima autobiografske pesme, pa je tako kada je čula tekst svoje nove pesme dugo razmišljala da li da je snimi. Ipak, na nagovor bliskih ljudi ipak je odlučila da opeva svoj život, iako svesna da bi to moglo da naiđe na kontroverzne komentare".

Autor: A.K.
Izvor: Svet.rs
Foto: Twitter/goca trzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>