Region

Svet

Slavici Ćukteraš astrolog predvideo brak u ovoj godini!

Iako je Slavica Ćukteraš čitave četiri godine bila u vezi sa Stefanom Tanaskovićem govorila je da joj je još uvek rano za brak, ali odmah nakon raskida sa njim upoznala je golmana Vladu Avramov i sa njim se verila.

Slavici Ćukteraš astrolog predvideo brak u ovoj godini!



Slavica Ćukteraš menja prezime: Uskoro postajem gospođa Avramov!
To možda ne bi bilo toliko neobično da joj astrolog nije sve predvideo. Dotični Vladimir Vlajić je još pred novu 2012. godinu prognozorao Slavici da će raskinuti tada aktuelnu vezu sa Stefanom i udati se za sportistu koji živi u inostranstvu iako nije stranac. Doduše, jeste ponešto i omašio, rekao je da će do raskida sa Stefanom doći u oktobru, ali veza se završila mesec dana ranije.

Slavica Ćukteraš: Zamaraju me pitanja o svadbi!
"Astrolog je neko ko će vam pomoći, ukazati na neke loše stvari, tranzite koje imate trenutno i kako sa njima da se opustite i da ih naučite. Meni se sve ostvarilo i veoma sam zadovoljna predviđanjem. Ne može svako da se bavi astrologijom, što danas svaki treći pokušava, a moj astrolog je neko ko definitivno zna i ume", napisala je pevačica na svom blogu.

Svadba bi trebala da se odigra u 2014. godini, ako je verovati Vlajiću, a mi sa nestrpljenjem očekujemo ostvarenje tih predviđanja.

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Cukteras Slavica

Viber

Izvor: Svet Plus


>