Region

Svet

Goca Tržan: Ivan Marinković mi duguje alimentaciju za još sedam meseci!

Iako se Ivan Marinković pojavio juče u Palati pravde kako bi sudu doneo priznanice koje dokazuju da je isplatio sva dugovanja, pevačica Goca Tržan tvrdi suprotno i dodaje da joj njen bivši suprug duguje alimentaciju za još sedam meseci.

Goca Tržan: Ivan Marinković mi duguje alimentaciju za još sedam meseci!



 Ivan Marinković: Platiću alimentaciju koliku god da traži Goca Tržan!
"Uplatnice koje je pokazao moj bivši suprug su za sedam meseci, dok za sedam narednih meseci nije uplaćena alimentacija! Kako je sve što se dešava na sudu vrlo transparentno i pošto za sve posedujem urednu dokumentaciju, tako je i sa neuplaćenim alimentacijama. Ivanova majka je alimentacije u vrednosti od 120.000 dinara uplatila pod pretnjom prinudne naplate, naime, tužba za neplaćanje izdržavanja je podneta 20. avgusta 2013, a sudska odluka o izvršenju nad imovinom 13. septembra, a novac je uplaćen 18. decembra. Sada je valjda sve jasno", objasnila je Goca.

Njih dvoje će se uskoro ponovo videti na sudu povodom povećanja alimentacije koju je Goca tražila. Ivan kaže da će pristati da uplaćuje onoliko koliko njegova bivša supruga bude zahtevala, makar to bilo i 30.000 dinara.

"Ja sam do sada plaćao 5.000 dinara, što je zakonski minimum s obzirom na to da ne radim, ali mi neće biti žao da plaćam 20 ili 30 hiljada ukoliko Goca toliko bude tražila za dobrobit naše ćerke!" rekao je Ivan, a kada je Goca saznala za ovu njegovu izjavu, poručila je:

"Kako je u prethodnim godinama bio problem da plaća i 5.000 dinara, onda se nadam da neće biti problem za ovih 12. 000 koliko iznosi socijalni minimum. Zbog želje da, kako je istakao, bude korektan otac, verujem da više neće izbegavati sudski poziv na tu temu", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Goca Trzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>