Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković podelila žiri! Kiki - Ne znam šta treba da bude bolje od ovoga?!

Aleksandra Brković se za filmsko veče takmičenja "X Factor Adria" odlučila za pesmu u kojoj se i sama pronalazi, a u pitanju je "Reflection" Kristine Agilere iz "Mulen-a".

X Factor Adria: Aleksandra Brković podelila žiri! Kiki - Ne znam šta treba da bude bolje od ovoga?!



X Factor Adria: Lukijan Ivanović u sedmom lajvu pobrao pohvale - Iskreno, diskretno i emotivno!
Aleksandra je nastupila zajedno sa plesačem, dok se u pozadini na ekranu prikazivao tigar u kavezu. "Ja sam celo vreme, neću reći sve vreme, očekivala sam da me proždre ta životinja iza tebe i da se završi pesma. Nije bila dostavljena emocija, a to sam očekivala", rekla je Emina Jahović, dok se Željko Joksimović pobunio što se većina takmičara odlučila za strane pesme pored toliko domaćih filmova. Ipak, Aleksandrin nastup je pohvalio kao tehnički dobar.

"Nije problem u pesmi, u engleskom, u Holivudu i tako dalje, znaš da non stop pričam o magiji koju imaš, a ti si to dala na ovom takmičenju bezbroj puta. Sad si bila tehnički perfektna, ali imam utisak da što takmičenje dalje odmiče, ti gubiš fokus", komentarisala je Kristina Kovač i dodala: "Jako si talentovana devojka, potrudi se više i potrudi se jače i biće super!".

"Ja kao da sam pao sa kruške. Ne znam šta da uradiš da bude bolje od ovoga. Fenomenalno je i ne treba mi bolje!", rekao je Aleksandrin mentor Kiki, dok je i ona sama prokomentarisala da se umalo rasplakala koliko ju je emotivno pesma dirnula i da ne zna zašto žiri to nije prepoznao.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>