Region

Svet

X Factor Adria: Haris Ćato - Nisam očekivao da ću ispasti!

Bivši učesnik muzičkog takmičenja X Factor Haris Ćato jako je razočaran svojim ispadanjem iz šou-a u utorak uveče, ali isto tako kaže da je sad najpopularnija osoba u školi.

X Factor Adria: Haris Ćato - Nisam očekivao da ću ispasti!



X Factor Adria: Emina Jahović - Harise, samo hrabro! Uz tebe sam!
"Nisam očekivao da ću ispasti. Ali dobro. Publika je tako glasala. Trebalo je da se moji fanovi malo više potrude jer su videli da sam prošli put za dlaku izbegao ispadanje. Dva puta zaredom sam bio u duelu i eto - napustio sam takmičenje. Hvala bogu, dobro sam sve to podneo", rekao je mladi pevač i otkrio da mu je najžalije što je u dvoboju bio sa svojim kolegom Lukijanom Ivanovićem.

X Factor Adria: Haris Ćato napušta šou posle duela sa Lukijanom Ivanovićem!
"Nas dvojica ne možemo da se poredimo jer smo različiti. Ne pevamo istu muziku i nemamo isti stil. On je odličan i želim mu svu sreću. Jako mi je žao što sam se u dvoboju našao sa njim".

Haris je takođe otkrio da je posle učešća u X Factoru postao i najpopularnija osoba u školi kao i da ga devojčice konstantno muvaju.

Što se tiče daljih planova, mlada zvezda će prvo otputovati kući jer se jako uželeo svoje porodice: "Uskoro ću otići kući jer sam se poželeo mojih. Skoro tri meseca nisam išao u školu, pa moram da nastavim i pozabavim se izgubljenim gradivom".

Iako mu imponuje što ga mediji porede sa svetskom pop ikonom Džastinom Biberom, Haris kaže da bi voleo da dostigne njegovu popularnost, ali da se i dosta razlikuje od njega.

" Naravno, ljudi mi govore da se vodim muzikom koju peva Džastin. On je velika zvezda i postigao je mnogo toga s malo godina. Voleo bih da imam karijeru sličnu njegovoj, ali ja nisam problematičan. Nikada nisam bio u zatvoru", zaključio je Haris.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>