Region

Svet

Iron Maiden 17. juna na Kalemegdanu: Legende dolaze u Beograd!

Iron Maiden, jedan od najvećih rok bendova ikada, 17. juna ove godine naći će se ponovo pred beogradskom publikom, gde će po drugi put u Beogradu održati koncert, ovog puta na Kalemegdanu.

Iron Maiden 17. juna na Kalemegdanu: Legende dolaze u Beograd!



Koncert koji će Iron Maiden održati u Beogradu 17. juna biće u okviru velike turneje koju je ovaj bend zakazao širom sveta "Maiden England". Planirana lokacija je Donji grad, a Brus Dikinson kaže da jedva čeka trenutak kada će nastupiti na Kalemegdanu jer smatra kako je idealna lokacija za njih. Brus dodaje i kako su njihovi fanovi u Srbiji fenomenalni, kao i da je lokacija kao što je Kalemegdan savršena: "Jedva čekamo da Maiden England šou dođe u Beograd, posebno jer se radi o spektakularnom mestu kao što je Kalemegdan".

Turneja "Maiden England" koju sprovodi ovaj bend zasniva se na turneji iz 1988. godine "Seventh Son of the Seventh Son", pa će se i lista pesama sastojati uglavnom od hitova iz osamdesetih godina. Pored odlične muzike koja je neizostavna kada je Iron Maiden u pitanju, najavljena je velika količina pirotehničkog materijala, neverovatna rasveta i bina , a s obzirom da je ovo, kako kaže Brus, "zatvaranje jednog velikog poglavlja" planiraju da beogradskoj publici prirede veče koje nikada neće zaboraviti.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>