Region

Svet

Ksenija Milošević: Nisam razmažena trudnica, radiću sve dok mogu

Supruga Saše Miloševića Mareta, Ksenija Milošević kaže da nije razmažena trudnica, kao i da joj je beba motivacija da se još više trudi, pa će tako raditi sve dokle bude mogla da radi i dok se "beba ne pobuni".

Ksenija Milošević: Nisam razmažena trudnica, radiću sve dok mogu



Ksenija i Saša Milošević Mare čekaju bebu
Za Maretovu suprugu drugo stanje je dodatni motiv da svira i peva sa još više elana. Ksenija, violinistkinja i pevačica, proteklog vikenda nastupala je sa "Ad hok orkestrom" i Željkom Joksimovićem u Istanbulu, a budući da je u petom mesecu trudnoće, pored odličnih kritika koncerta, nisu izostali ni komentari na račun njenog izgleda.

Ksenija i Saša Milošević Mare: Voleli bismo da dobijemo ćerkicu
Ona kaže da joj je to simpatično i spremna je i da do kraja trudnoće bude muzički aktivna ukoliko se u međuvremenu "beba ne pobuni". "Na koncertu sa Željkom je bilo predivno. Izuzetno mi je drago što sam deo tako lepe priče, Željkovog "Balkan bazara", koji je sasvim drugačiji u odnosu na sve ostalo. Nisam osetila baš nikakav umor s obzirom na to da sam bila izuzetno emotivna i da sam uživala. Najbitnije je ipak bilo, kao što je i dalje, da se beba ne buni i iskreno se nadam da uživa koliko i ja. Nastupaću dok god budem fizički mogla. Nisam nimalo razmažena trudnica", rekla je Ksenija.

Boki Milošević: Presrećan sam što će mi Ksenija roditi unuče
Kompozitor Saša Milošević Mare, Ksenijin suprug, nedavno je ispričao da je ponosan na svoju nežniju polovinu što nije zahtevna ni tokom trudnoće. Džentlmenski je izjavio da je njegova draga najbolja žena na svetu, iako je u svim javnim nastupima odmeren na temu privatnog života.

Mare i Ksenija otkrivaju da bi devojčica donela možda za nijansu više radosti u njihov dom. Međutim, još uvek ne znaju koji je pol beba. "Još nismo saznali da li nosim dečaka ili devojčicu. Neće da nam pokaže", rekla je kroz smeh buduća mama.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Saša Milošević Mare

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>