Region

Svet

X Factor Adria: Aleksa Perović zavodi na sceni! Kristina - Slomićeš mnoga srca u toku svoje karijere!

Aleksa Perović nastupio je kao sedmi takmičar u šestoj finalnoj emisiji šoua "X Factor Adria", nakon revijalnog dela u kome je pevala fenomenalna Kaliopi i pokazala raskoš svog glasa u studiju.

X Factor Adria: Aleksa Perović zavodi na sceni! Kristina - Slomićeš mnoga srca u toku svoje karijere!



Posle Kaliopi nije lako zadiviti prisutne u žiriju i studiju, ali je Aleksa Perović otpevao baladu Sergeja Ćetkovića "Pogledi u tami". Njegov nastup nagradila je publika, ali i žiri. "Ovo je bilo zaista dobro. Moram da te pohvalim jer si iz šoua u šou sve bolji. Drago mi je što ti ovaj stil leži kao i španske pesme. Pohvalio bih celokupnu scenu, ove divne balerine i baletane koji su bili uz tebe", rekao je Željko Joksimović.

Kristina Kovač je takođe pohvalila Aleksu Perovića i rekla mu da je pravi zavodnik: "Sigurna sam da ćeš slomiti mnoga srca tokom svoje karijere", prokomentarisala je ona.

"Ušao je u šminkernicu i rekao je da je bio kod numerologa, kod žene koja mu je rekla da je utorak najvažniji dan u njegovom životu. Rekla mu je da treba da nosi stalno kombinaciju koja je crna i crvena", rekla je Emina nakon što je Aleksi tražila broj telefona njegovog numerologa.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>