Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Žao mi je što nemamo mogućnost da sami biramo pesme

Učesnica X Factora Aleksandra Brković iskoristila je prošlonedeljnu pauzu kako bi uživala u lepom vremenu sa svojom drugaricom Vanjom Mišić članicom ženske grupe "4U“.

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Žao mi je što nemamo mogućnost da sami biramo pesme



X Factor Adria: Kojom pesmom će Maid Hećimović svojoj dragoj izjaviti ljubav?
"Čačanska oluja", kako je prozvao njen mentor Kiki Lesendrić jedna je od takmičarki koja se nije razbolela pa je slobodno vreme iskoristila da uživa u beogradskom proleću. Prema njenim rečima učešće u X Factoru pored velikog uspeha i prilike da pokaže svoje vokalne veštine, donelo joj je i velika prijateljstva.

"Mnogo smo se svi zbližili, sjajno se družimo i veoma mi je žao što je Vanja u petak morala da ode u Banja Luku. Međutim, dolazi nam Fifi, pa će i ove nedelje biti veselo. Nastavićemo i dalje da se družimo, to je sigurno", rekla je Aleksandra.

Kikijeva štićenica kaže da bi jako volela da ostane u takmičenju, kao i da bi emociju najbolje prenela publici kada bi sama odabrala numeru sa kojom bi nastupila u emisiji uživo.

"Bilo bi bolje da sama izaberem pesmu u kojoj se najbolje osećam, jer jedino tako mogu publici da prenesem iskrenu emociju. Žao mi je što nemamo tu mogućnost da sami biramo pesme", izjavila je u X patroli ova šarmantna čačanka.

nova lajv emisija X Factora je na programu sutra od 21h na Televiziji Pink, kada ćemo saznati i  koji kandidat napušta najgledaniji šou u regionu.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/ Aleksandra Brkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>