Region

Svet

Sloba Vasić: Saša Popović i Žika Jakšić su nam kao roditelji!

Pevač i Zvezda Granda, Slobodan Vasić kaže da nema tip devojke, obožava sve marke automobila, kao i da jedva čeka da publici predstavi novu baladu, a komentariše i Sašu Popovića.

Sloba Vasić: Saša Popović i Žika Jakšić su nam kao roditelji!



Željko Mitrović uzvraća udarac Saši Popoviću: Počinje medijski rat dojučerašnjih partnera!
Sloba smatra da za svakoga od pevača ima mesta na estradnom nebu. "Sada ima baš, baš mnogo. Ali isto tako mislim da to ne može nikada da znači da će doći do zasićenja. Svako je ličnost za sebe i u ovom poslu ima samo dve opcije, ili te narod voli i sluša, ili ne, trećeg nema. Ili vrediš ili ne vrediš", smatra Sloba.

Vasić će produžiti ugovor sa Grand produkcijom jer smatra da njima duguje poziciju na kojoj je sad. "Ničeg od ovoga ne bi bilo bez njih. Uvek su imali korektan odnos prema meni. Ja imam siguran posao, rasterećen od svake obaveze što se tiče ugovaranja posla i što je najbitnije, Žika Jakšić i Saša Popović se postavljaju kao roditelji prema nama", zahvalan je mladi pevač.

Sloba Vasić potpuno mokar: Pevao četiri sata bez prestanka! (Foto)
Slobodan se bavi i autorskim radom. On je za svoj novi album koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, sve pesme napisao sam. "Nadam se da će se u tom radu pogoditi nešto što bi bilo bar približno ravno "Anonimnoj", ali s obzirom da sam tek počeo sa tim, ne sumnjam da će biti tako i trudiću se".

O privatnom životu Sloba ne voli mnogo da priča, ali je izjavio da nema top devojke. "Tip devojke koji volim je da mi se svidi. Kroz šalu, ali istina je. Nisam vezan za boju kose. Kao i većina, fizički izgled je nešto što prvo primetim. Ako mi se u tom pogledu svidi, onda mi je dalje bitna komunikacija sa tom osobom, kakav je čovek i da li je to osoba sa kojom bih možda mogao da planiram u budućnosti život sa istom", kaže Sloba i dodaje da obožava automobile. "Često ih i menjam baš upravo iz razloga što ih stvarno mnogo volim. Voleo bih da isprobam što više modela, i nastojaću da u budućnosti, naravno u skladu sa mojim prihodima, omogućim sebi taj užitak."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>