Region

Svet

Nikolija Jovanović prvi put nastupila u Beču uz go-go plesačice i provokativan stajling (Foto)

Sve popularnija Nikolija Jovanović po prvi put nastupila je u jednom od popularnijih klubova u Beču, a publici je poklonila vrelu atmosferu punu dobrog provoda i svoj provokativni stil još jednom predstavila publici.

Nikolija Jovanović prvi put nastupila u Beču uz go-go plesačice i provokativan stajling (Foto)



Nikolija Jovanović u Americi: Uživa u ljubavi sa dečkom košarkašem (Foto)
Pevačica Nikolija Jovanović je posle singlova "Ćao zdravo" i dueta "Milion dolara", osvojila je publiku i svojom novom pesmom "Nikolija". Uz pratnju DJ Nesha sa kojim je već sarađivala, nizale su se pesme kvaliletnog hip-hop zvuka, koji se ređe čuje na našoj muzičkoj sceni.



Nikolija Jovanović se ponovo tetovirala, pogledajte snimak kako je bockaju (Video)
Uzavrelu atmosferu upotpunile su i go-go plesačice, što je bio pravi raj za oči muškog dela publike. Momci prosto nisu znali gde da gledaju, da li u Nikoliju, koja je bila u provokativnoj mini haljini ili u razigrane igračice.

Nikolija je kao mala živela u Beču dve godine, ali kaže da se baš ne seća tih dana provedenih u austrijskoj prestonici. Iako još nova u ovom poslu, atraktivna Nikolija uveliko nastupa u klubovima i diskotekama u Švajcarskoj, Austriji, BiH. Uskoro sprema iznenadjenje za svoje fanove i novu pesmu pred leto.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir-Austrija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>