Region

Svet

Ana Bekuta: Mnogi su mislili da je moja veza marketinški trik

Pevačica Ana Bekuta već pune dve godine uživa u ljubavi sa nekadašnjim ministrom Miloradom Mrkonjićem. Iako su mnogi na početku njihove veze mislili da je njihova ljubavna romansa samo marketinški trik, popularna pevačica kaže da im je dugo trebalo ljude da ubede da je reč o pravoj i iskrenoj ljubavi.

Ana Bekuta: Mnogi su mislili da je moja veza marketinški trik



Ana Bekuta održaće solistički koncert 13. marta u Sava Centru
"Dugo su mislili da je naša veza samo marketinški trik, a nama je trebalo dve godine da ubedimo ljude da se zaista volimo", rekla je Ana ekipi "Exkluziva" i objasnila kako su ona i njen izabranik ušli u emotivnu vezu:

"Dugo vremena treba da prođe dok upoznate čoveka sa kojim se zabavljate. Mene je Mrka osvojio time što je u svakom smislu pravi muškarac i što se pored njega osećam kao princeza". Iako su mnogi mediji osporavali njihovu vezu, Ani i Mrki je najbitnije mišljenje njihovih porodica:

"Moja deca i prijatelji ga obožavaju i jedino nam je bitno mišljenje naših porodica, svi ostali komentari  nas ne dotiču", rekla je vidno raspoložena pevačica koja dodaje da ona i njen izabranik ne slave Dan zaljubljenih, jer se ona svaki dan oseća veoma voljenom i ima svu pažnju ovog sveta.

Pevačica Ana Bekuta održaće 13. marta solistički koncert u Sava Centru, a najavljeni spektakl obećava i pregršt iznenađenja, specijalnih gostiju, i prisustvo velikog broja javnih ličnosti.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>