Region

Svet

Goca Tržan: Ne želim više da odgovaram na pitanja u vezi sa Ivanom Marinkovićem!

Goca Tržan tvrdi da nije upoznata sa tim da je njen bivši suprug Ivan Marinković upoznao njihovu ćerku sa svojom novom devojkom Sarom Trajanović, ali dodaje i da je medijsko eksponiranje malene Lene sudski kažnjivo.

Goca Tržan: Ne želim više da odgovaram na pitanja u vezi sa Ivanom Marinkovićem!



Ivan Marinković: Moja ćerka je odlično prihvatila Saru! (Foto)
Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, puni novinske stranice svojom ljubavnom romansom sa Sarom Trajanović. Ovo dvoje bivših farmera uplovili su u ljubavnu vezu mesec dana po završetku rijalitija, te tvrde da nikad nisu bili srećniji. Takođe, ne ustručavaju se da kažu i da imaju "blagoslov" Ivanove ćerke iz braka sa Gocom, te da je sedmogodišnja Lena sjajno prihvatila Saru i da uživa u druženju sa njom.

S druge strane, mama Goca kaže da nije obaveštena o tome da je Ivan upoznao njihovu ćerku sa Trajanovićevom, ali tvrdi i da ne brine da li će ovaj bivši farmer iskoristiti njihovu ćerku zarad medijske pažnje, što mu je ranije prebacivala.

Goca Tržan traži povećanje alimentacije! Ivan Marinković: Ona lažima hoće da se domogne naslovnih strana!
"Nemam pojma o čemu pričate, a medijsko eksponiranje je sudski kažnjivo s obzirom na to da sam ja Lenin staratelj i da bez moje dozvole niko ne sme da objavi njenu fotografiju. I ubuduće me, molim vas, nemojte zvati da odgovaram na pitanja vezana za gospodina Marinkovića", kazala je Goca za "Alo", očigledno odlučivši da bivšeg supruga više ne spominje kako mu ne bi davala medijski prostor.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Twitter/GordanaTrzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>