Region

Svet

Dragana Mirković snimila duet sa Hoseom Felisijanom: Potukla i grupu Gipsy Kings!

Dragana Mirković svoju popularnost davno je ustvrdila na prostorima bivše Jugoslavije, ali i zemalja u okruženju. Sada, rešila je da pređe i te granice, te snimila duet sa čuvenim portorikanskim kantautorom Hoseom Felisijanom.

 Dragana Mirković snimila duet sa Hoseom Felisijanom: Potukla i grupu Gipsy Kings!



Dragana Mirković: Ponosna sam što sam iz Kasidola, ne vređa me što sam sa sela!
Folk zvezda Dragana Mirković spremila je pravo iznenađenje: duetsku pesmu sa svetskim muzičarem, kantautorom Hoseom Felisijanom! Ovo je iznenađenje čak i za njene fanove koji nisu ni pretpostavljali kakvom će ih poslasticom njihova estradna miljenica obradovati.

"Ovo je pre svega poklon mojim fanovima. Mislim da će biti oduševljeni, odnosno znam da će biti oduševljeni, jer su oni u meni uvek videli nešto ispred zemlje u kojoj živim, ispred vremena... bila sam inovator u folk muzici", kazala je Dragana za kamere emisije "Exkluziv".

Premijerno: Još jedan novi spot Dragane Mirković! Duet sa Hankom Paldum - Kad nas vide zagrljene! (Video)
Inače, čuveni Hose Felisijano je najpre planirao da navedenu pesmu snimi sa članom grupe Gipsy Kings, ali se ipak odlučio za "luče iz Kasidola". Kako je tačno do ove saradnje došlo, još uvek nije poznato, ali je Dragana sa Felisijanom nedavno boravila i na prijemu kod slavnog tenora Hosea Karerasa, gde je samouvereno prošetala među samim kremom svetskog društva.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>