Region

Svet

Super tata Duško Tošić: Điha, điha, četiri noge, sve četiri krute...! (Foto)

Duško Tošić, fudbaler i suprug Jelene Karleuše, kada ne igra na "zelenom tepihu", on se igra na onom "kućnom", a glavni partneri u vragolijama su mu, a ko drugo - do njegove ćerke Atina i Nika.

Super tata Duško Tošić: Điha, điha, četiri noge, sve četiri krute...! (Foto)



Jelena Karleuša i Duško Tošić proslavili rođendan uz Adila: Nezaboravna noć! (Foto)
Estradna diva Jelena Karleuša može da se pohvali suprugom koji nema ništa protiv da se baci na kolena. Međutim, ovog puta Duško Tošić svoja kolena nije "gulio" zbog svoje atraktivne supruge, već zbog njihovih ćerkica Atine i Nike.

Naime, Dule uživa u svojoj ulozi oca, a čini se naročito što mu ista daje povod da se vrati onim pomalo zaboravljenim dečjim igrama. Tako, super tata Duško podsetio se one stare uz pesmicu čika Jove Zmaja "Điha, điha četiri noge...", pa svojim ćerkama priredio nezaboravno veče tako što je glumio konjića! Bacio se na "sve četiri", a Atina i Nika su uzbuđeno mahale ručicama dok ih je tata na svojim leđima bespogovorno "vozao" po njihovom domu i "vodio na daleke pute".


Zadovoljna mama Jelena Karleuša svojom kamerom zabeležila je simpatičan momenat prave porodične radosti, te fotografiju objavila na Tviteru, uz komentar: "Istinska sreća je gledati kako ti deca rastu!".

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>