Region

Svet

Maju Nikolić bivši verenik optužio za prostituciju: Sa političarima je ugovarala seks za novac, imam snimke!

Maja Nikolić i Alen Savić nastavljaju da skandalizuju svojim međusobnim optužbama. Ovog puta, Savićev je red da uzvrati udarac, te je zapretio da će objaviti snimke na kojima se čuje kako pevačica ugovara seks sa pojedinim političarima, i to za novac!

Maju Nikolić bivši verenik optužio za prostituciju: Sa političarima je ugovarala seks za novac, imam snimke!



Maja Nikolić sada tvrdi da je njen verenik kriminalac koji joj krvnički preti!
Doskorašnji verenik Maje Nikolić, Alen Savić, besan je zbog optužbi koje na njegov račun iznosi pevačica, a koje je on okarakterisao lažnim informacijama. Zbog toga, ima nameru da joj se osveti na sličan način, te da objavi snimke koji, navodno, dokazuju da se Nikolićeva bavi prostitucijom.

Alen Savić o Maji Nikolić: Ona je član sekte koji svoje dete tretira kao kućnog ljubimca!
"Kad sam video sa kim imam posla, sve razgovore sam snimao! Posedujem snimke telefonskog razgovora u kojima Maja ugovara seks sa pojedinim srpskim političarima! Na snimku se tačno čuje sa kim priča i kako ugovaraju mesto i vreme sastanka. To će biti dokaz čime se ona zapravo bavi, jer u razgovoru ugovara i cenu po kojoj će tom političaru pružiti seksualne usluge. Za 29 dana, koliko sam se družio s njom, vrlo dobro sam shvatio ko je i šta je. Sada mi traži da joj kupim stan u Beogradu kako bi prestala da priča o meni", tvrdi Alen, i insistira na priči da je Maji samo glumio verenika kako bi joj pomogao da vrati starateljstvo nad sinom.

Preokret: Maja Nikolić i Alen Savić u telefonskom razgovoru! Poslušajte - Ko sad tu laže?! (Video)
S druge strane, Maja ovakve navode oštro opovrgava. "Taj snimak, za koji on kaže da je moj, nosićemo kod veštaka da kažu da li je to glas Maje Nikolić. Ako se bavim prostitucijom zašto mi nijedan političar za četiri godine nije pomogao da vratim sina?! Ako od mene dobijaju takve usluge, valjda bi mi pomogli da vratim dete", tvrdi Maja.

Inače, Savić je medijima čak prosledio fotografije na kojima Maja pokazuje gole grudi, a za iste pevačica kaže da su bile snimljene isključivo za Savićeve oči.

Maja Nikolić ucenjivala Alena Savića? Tražila mu stan u zamenu za ćutanje?!
"Sramno je sve što radi, ja sam majka dvoje dece, a te slike su bile samo za njegove oči", revoltirana je Nikolićeva, a na Savićevu tvrdnju da mu je tražila da joj kupi stan dodaje: "S obzirom na to da se svi moji razgovori snimaju, ne bih mogla da mu tražim da mi kupi stan. U Holandiji živi na granici socijale, a u Beogradu ima svašta. Nadam se će se sklopiti konačno poternica za njim u Srbiji!"

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus


>