Region

Svet

Divlje Jagode predstavile novi album Biodinamička ljubav u Domu omladine (Foto+Video)

Legendarni rock bend Divlje Jagode predstavio je danas novi, dvanaesti po redu, studijski album "Biodinamička ljubav" pred medijima i fanovima u Beogradu.

Divlje Jagode predstavile novi album Biodinamička ljubav u Domu omladine (Foto+Video)



Divlje Jagode su održale danas potpisivanje za fanove u muzičkoj prodavnici "Jugoton", u kojoj se okupio veliki broj fanova koji su hteli autogram i fotografiju s bendom. Tokom dana, održali su i koncertnu promociju za medije i fanove u beogradskom Domu omladine.

Uz već ranije objavljene singlove "Ne, nisam ja" i "Samo da znaš", na albumu se nalazi i legendarna pesma Jagoda "Đavolji Grad", originalno objavljena 1983. na albumu "Čarobnjaci", koju je beskompromisno vokalno interpretirao novi pevač Divljih Jagoda Livio Berak. Na albumu kao gosti sudeluju bivši pevači "Jagoda" Marko Osmanović i Žanil Tataj, kao i pevačica grupe Negative Ivana Peters i blues otkriće Vladimir Kmoniček iz Osijeka. Divlje Jagode čine Zele (gitare), Livio (vokal / ritam gitare), Damjan (klavijature), Bandi (bas) i Nasko (bubnjevi).


Foto: Vid Rotar

Nakon Beograda i Ljubljane u kojoj su boravili prošle subote i predstavili svoj novi album u klubu Octopus gde su na zahtev fanova svirali skoro sat i po i napravili izvanrednu atmosferu, "Jagode" će u sredu to učiniti u sarajevskom klubu Sloga.

Pogledajte spot za njihov aktuelni singl "Kada te netko spomene":



Autor: B.B.
Foto: Croatia Records

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>