Region

Svet

Toni Cetinski treći put proslavio venčanje, stigla i Severina (Foto)

Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka toliko su srećni što su svoju vezu ozvaničili i pred matičarem, da ne mogu da se zasite slavlja. Tako, novopečeni mladenci svoje sudbonosno "Da" porslavili su po treći put.

Toni Cetinski treći put proslavio venčanje, stigla i Severina (Foto)



Toniju Cetinskom kumovi na svadbi bili Elvis Prisli i Merilin Monro! (Foto)
Hrvatski pevač Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka, nekad Dujak, a sada takođe Cetinski, bračne zavete najpre su razmenili u Las Vegasu, i to sa dvojnicima Elvisa Prislija i Merilin Monro kao svedocima. Potom, nakon medenog meseca na Havajima, usledilo je drugo svadbeno veselje, u Dubravkinom rodnom gradu Vinkovcima, a koje su srećni mladenci upriličili za svoje porodice i najbliže prijatelje.



Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom uživa na medenom mesecu na Havajima (Foto)
Međutim, Kod Tonija - kad se slavi, onda se slavi, te je usledilo i treće svadbeno veselje! Tako, pevač i 15 godina mlađa ekonomistkinja slavili su u zagrebačkom restoranu Plaza s brojnim prijateljima i Tonijevim bendom. I dok se pevačeva kuma Severina nije pojavila na slavlju u Vinkovcima jer je povredila koleno, na zagrebačku proslavu stigla je u pratnji svog menadžera Tomice Petrovića. Među gošćama bila je i Nikolina Ristović, nekada Pišek, sa svojim suprugom Vidojem.

Inače, Toni i Dubravka upoznali su se na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja, a već nakon 8 meseci veze popularni pevač zaprosio je lepu ekonomistkinju preko naslovnice jednog časopisa.

Autor: T.I.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>