Region

Svet

Neda Ukraden izvela unuka iz porodilišta: Jedva sam dočekala da Dule bude s nama kod kuće

Neda Ukraden, koja je pre nekoliko dana postala baka po treći put, juče je iz porodilišta izvela svoju ćerku Jelenu i unuka Dušana. Presrećna je što unuk konačno stiže kući, gde ga već čeka pripremljen krevetac sa baldahinom.

Neda Ukraden izvela unuka iz porodilišta: Jedva sam dočekala da Dule bude s nama kod kuće



Neda Ukraden postala baka po treći put
Folk pevačica Neda Ukraden juče je izvela ćerku Jelenu i unuka Dušana iz porodilišta "Dragiša Mišović". Ona je bila u društvu zeta Predraga Minovića, koji je suprugu dočekao sa predivnim buketom cveća, a sina sa prelepom nosiljkom za bebe.

Trostruko slavlje: Neda Ukraden proslavila rođenje unuka i rođendan unučica
Dok se Jelena oporavljala od carskog reza, Neda je brinula o svojim unukama, bliznakinjama Aleksandri i Nedi. "Presrećna sam. Noćima ne spavamo kako treba, jedva smo dočekali ovaj dan kad će moj unuk biti s nama kod kuće. Pripremili smo mu krevetac s baldahinom i mnogo plišanih igračaka. Ovo je kao san", uzbuđeno je kazala Neda.

Ona je takođe dodala da još uvek ne zna kako će bliznakinje reagovati kada vide brata. "Nisam sigurna kako će reagovati kad ugledaju Duleta. Peđa i ja smo ih učili da vole svog brata", rekla je pevačica.

Nedina ćerka Jelena takođe je presrećna što će konačno biti uz svog supruga i ćerkice. "Drago mi je što idem kući. Neda i Aleksandra će se navići na brata", prokomentarisala je ponosna mama.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>