Region

Svet

X Factor Adria: Maid Hećimović - Kad god vidim Lepu Brenu, setim se svoje pokojne majke (Foto)

Maid Hećimović, finalista takmičenja X Factor Adria, svojom samouverenošću i prepoznatljivom harizmom osvojio je publiku najgledanijeg šoua, a snagu za nove pobede, kako kaže, pronalazi u ljubavi prema pokojnoj majci Nervi.

X Factor Adria: Maid Hećimović - Kad god vidim Lepu Brenu, setim se svoje pokojne majke (Foto)



X Factor Adria: Maid Hećimović se vratio u šou! Emina - Maide, da li bi mi pevao na svadbi?
Finalista šoua X Factor Adria Maid Hećimović zahvalan je publici što ga je glasovima u baražu vratila u reginalno najpopularnije muzičko takmičenje. Ovaj talentovani 30-ogodišnjak kaže da snagu za nove pobede pronalazi u ljubavi prema pokojnom majci Nervi, koja mu je inspiracija u skoro svim pesmama i priznaje da kad god vidi spot folk zvezde Lepe Brene, seti se majke, jer njih dve fizički veoma liče.

"Brena me dosta izgledom podseća na pokojnu mamu, koja je isto tako bila visoka, vitka i lepa. Kad god vidim Brenu, setim se majke. U karijeri se ugledam na Brenu i Zdravka Čolića jer su, pored talenta i velikog uspeha, veoma odmereni i nisu zanemarili privatni život", kazao je Maid Hećimović.



Vanserijski talentovani momak priznao je da mu je i danas veoma teško zbog smrti majke, koja je preminula kada je on imao 18 godina.

X Factor Adria: Željko Joksimović - Da se Maid Hećimović nije vratio, ja bih napustio šou!
"Svakog dana teško kao da se to dogodilo juče. Tada nisam izgubio samo majku, već i najboljeg prijatelja i mentora koji me pratio kroz život. Možda je upravo ta tužna emocija koju nosim u sebi zapravo ono što izlazi iz mene dok pevam na sceni. U skoro svakoj pesmi nađem nešto što me podseća na nju. Bila je vrsna plesačica i volela je muziku, ali je tata Muris ipak muzikalniji od nje. On svira gitaru i taj deo talenta sam povukao od njega", ispričao je Maid Hećimović za "Alo".

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>