Region

Svet

Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom uživa na medenom mesecu na Havajima (Foto)

Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka posle venčanja u Las Vegasu otputovali su na medeni mesec. Svoje prve bračne dane srećni par provodi na Havajima, gde uživa u suncu, plažama i morskoj vodi.

Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom uživa na medenom mesecu na Havajima (Foto)



Toniju Cetinskom kumovi na svadbi bili Elvis Prisli i Merilin Monro! (Foto)
Hrvatski pevač Toni Cetinski i njegova novopečena supruga Dubravka pravo iz mladenačkih odela uskočili su u kupaće kostime. Naime, zaljubljeni supružnici venčali su se pre skoro dve nedelje u Las Vegasu, te u duhu svetske prestonice kocke i zabave za kumove izabrali dvojnike Elvisa Prislija i Merilin Monro. Posle Las Vegasa, usledili su Havaji.



Prve bračne dane srećni mladenci provode na plažama egzotičnih Havaja, a fotografije sa svog medenog meseca podelili su i sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Koliko Toni uživa u društvu svoje petnaest godina mlađe supruge, pokazuju i fotografije koje je objavio na svom Instagramu. On se zadovoljno šepuri pored Dubravke koja je zlatnim havajskim plažama u belom kupaćem kostimu prošetala svoju besprekornu liniju.



Toni Cetinski izabrao Severinu za kumu: Svadba u Las Vegasu!
Inače, srećni par je svoju vezu ozvaničio brakom posle devet meseci zabavljanja Nakon venčanja u Las Vegas uslediće i ono "domaće", u krugu porodice i bliskih prijatelja, koje će biti upriličeno u Dubravkinim rodnim Vinkovicma. Kako je već pisano, tom prilikom venčana kuma biće mladina omiljena pevačica, a mladoženjina koleginica Severina Vučković.



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>