Region

Svet

Zvezde Granda: Dženana, Aleksandra, Maja i Sandra prošle dalje u prvom baražu! (Foto)

Najnovija sezona takmičenja "Zvezde Granda" traje već 16 nedelja, u večerašnjem specijalnom, odnosno baražnom izdanju izabrane su četiri devojke koje idu u sledeći krug takmičenja, a one su Dženana Đidić, Aleksandra Đuranović, Sandra Čaprić i Maja Petrović.

Zvezde Granda: Dženana, Aleksandra, Maja i Sandra prošle dalje u prvom baražu! (Foto)



Zvezde Granda: Ilija, Mirza, Bakir, Maja i Petar idu dalje! (Foto)
Za razliku od prethodnih emisija šoua Zvezde Granda, večeras nije bilo zavese koja krije takmičare od žirija u kome su Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković, poznatiji kao Bosanac i peti član Snežana Đurišić. Sem što je razlika u tome što nema zavese, večeras žiri ne komentariše takmičare javno, već među sobom razmenjuje mišljenje, a učesnice ih ne mogu čuti.

U večerašnjem izdanju "Zvezda Granda" sve takmičarke koje su u prethodnim emisijama prošle u baraž, ali ne i u dalje takmičenje imale su priliku da se još jednom pokažu žiriju, pevajući celu pesmu, bez zavese koja ih krije. Ovog puta je žiri birao tri takmičarke koje idu u sledeći krug, dok je žiri "Grand" produkcije koji se sastoji od Lepe Brene i Saše Popovića imao pravo da izabere jednu takmičarku.



Zvezde Granda: Muamer, Marina, Peđa, Emina i Ivona idu dalje! (Foto)
Bilo je takmičarki koje nisu uspele da ponovo oduševe žiri, ali kada je 26-godišnja Sandra izašla na scenu i zapevala pesmu Marije Šerifović "More pelina", nizali su se komentari kao što su: "Ozbiljan pevački kandidat", "Čak je i Šaban zaigrao", a i publika ju je nagradila velikim aplauzom. Ona nije bila jedina, jedna takmčarka dobila je kompliment da podseća na Milicu Pavlović, ali se žiri nije ustručavao da komentariše i u negativnom kontekstu.



Večeras se sem pevanja ocenjivalo i držanje, ponašanje na sceni, energija i što bi rekla Zorica Brunclik "televizičnost", a nedostatak zavese koja razdvaja kandidatkinje i žiri učinio je da trema kod takmičarki bude mnogo veća. Ipak, mnoge su uspele da se još jednom predstave u najboljem svetlu, a njih četiri vratile su se u šou i plasirale u sledeći krug takmičenja.



Nakon što se 14 takmičarki predstavilo u baražu, Lepa Brena i Saša Popović, zajedno sa žirijem izabrali su Dženanu Đidić, Aleksandru Đuranović, Sandru Čaprić i Maju Petrović. U sledećoj emisiji takmičenja "Zvezde Granda" muškarci koji su prošli u baraž, ali ne i u dalje takmičenje boriće se još jednom da prođu dalje i nađu se u sledećem krugu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>