Region

Svet

Đole Đogani: Sudije u X Factor Adria ne mogu da se sklope sami sa sobom

Đole Đogani, nije zadovoljan što je njegova ćerka Marinela napustila šou X Factor Adria, te tvrdi da su sudije mentori bili previše oštri u kritikama, a naročito Željko Joksimović koji, kako kaže, ima očitu netrpeljivost prema Fifi Janevski.

Đole Đogani: Sudije u X Factor Adria ne mogu da se sklope sami sa sobom



X Factor Adria: Fifi - Pa šta i ako smo falširale!? I Rijana falšira! (Foto)
Marinela Đogani i Fifi Janevski, članice grupe Kristine Kovač "H2O", u trećem "lajvu" šoua X Factor Adria napustile su takmičenje, jer su sudije procenile da su u dbovoju bile lošije od Aleksandre Sekulić. Marinelin otac, Đole Đogani, kaže da mu je žao što se njegova ćerka nije plasirala za sledeći krug, ali je i siguran da je pred njom uspešna karijera.

Takođe, naš popularni denser smatra da su sudije mogle biti blaže u svojim komentarima, i to ne samo na račun Marinele i Fifi, već i ostalih takmičara.

X Factor Adria: H20 napušta šou, Aleksandra Sekulić bolja od Fifi i Marinele u duelu!
"Ne bih previše napadao Željka, ali njemu je od početka taj mali Fifi smetao. Članovi žirija ne mogu sami sa sobom da se sklope. Tačno se vidi da se međusobno ne trpe i da ne funkcionišu. Ja mogu da napravim zvezde od tih klinaca. Kad niko nije hteo da komunicira s Fifi, moja ćerka jeste. Ona na to što je on transvestit nije obraćala pažnju jer je vaspitana. U njemu je pronašla prijatelja s kojim muzički dobro funkcioniše. Marinela će za godinu dana, uz vežbe i pripreme, biti velika pevačica. Moju ćerku su prijavile Slađa i Silvija, a ja ću joj pomoći u karijeri. Tu sam za sve što joj bude trebalo", kazao je Đole za "Kurir".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>