Region

Svet

Amar Jašarspahić Gile: Fanovi me sahranili i rasplakali porodicu! Ja sam zdrav, ali oni očito nisu!

Amar Jašarspahić Gile, pobednik "Zvezda Granda", bio je predmet crnog humora pojedinaca koji se predstavljaju njegovim fanovima, i koji su na društvenim mrežama objavili "vest" da je popularni pevač doživeo saobraćajnu nesreću i da se bori za život.

Amar Jašarspahić Gile: Fanovi me sahranili i rasplakali porodicu! Ja sam zdrav, ali oni očito nisu!



Naime, ne zna se šta stoji iza skandaloznog posta pojedinaca koji se predstavljaju fanovima pevača Amara Jašarspahića Gileta: da li pokušaj da budu vickasti prezentujući najgori mogući crni humor, da li neka suluda dezinformacija, ili čista zloba... tek, na Fejsbuku je osvanuo post sledeće sadržine:

"Amar je jutros oko 10h doživeo tešku saobraćajnu nezgodu i bori se za život. Sutra u "Narod pita" biće Amarova mama Nađa i reći će o svemu više detalja!"

Naravno, ovakav post zaprepastio je, a verujemo i zgrozio popularnog pevača, koji se i sam oglasio na Fejsbuku.

 


"Ja sam dobro, živ sam, zdrav sam... Ali oni očito nisu! Nisam shvatio ozbiljnost situacije dok me članovi porodice nisu zvali svi uplakani, jeste vi normalni??? Molim vas da to više ne radite", napisao je Gile, a danas, kad se slegla prašina, i našalio: "Vratio sam se sa vlastite sahrane, bilo je ludilo!"

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>