Region

Svet

Seka Aleksić niže rekorde: Prešišala Jelenu Karleušu na Fejsbuku! (Foto)

Seka Aleksić odavno slovi za pevačicu koja ima najvernije fanove, stoga, evo i novog razloga za slavlje sa njima - Sekina fan stranica na Fejsbuku od danas broji više članova nego stranica Jelene Karleuše!

Seka Aleksić niže rekorde: Prešišala Jelenu Karleušu na Fejsbuku! (Foto)



Seka Aleksić se pohvalila prinovom u porodici: Upoznajte Roja Juniora! (Foto)
Kraljica zasigurno ima razloga da veruje da će joj ova godina biti sjajna u svakom pogledu. Osim što vredno radi, ima novog člana porodice - malog Roja Juniora, uživa u spokoju svog doma sa voljenima te se može pohvaliti gotovo savršenim odnosom sa vernim fanovima, Seka je danas oborila još jedan rekord koji je itekako vredan pomena!

Naime, zvanična Fejsbuk stranica Seke Aleksić okuplja ovog trenutka 565.113 obožavalaca, dok fan stranica JK ima 564.642 poklonika njene muzike.


Foto: Facebook/Seka Aleksic

Seka Aleksić ima fanove koji znaju kako da iskažu ljubav: Pogledajte na šta su sve spremni! (Foto)
Fanovi danas imaju pravi razlog za slavlje, a osim što je njihova Kraljica zauzela tron kakav joj i priliči, očito je da će u predstojećoj godini ponosno nizati uspehe i nove pobede te da svoje fanove nikako neće ostaviti razočarane. A, kako naš portal saznaje, ukoliko budete strpljivi, očekuje vas mnoštvo iznenađenja!

Ako uzmemo u obzir da u našoj zemlji, u rangu estradnih ličnosti, Ceca Ražnatović ima najviše fanova, a da je odmah za njom Seka Aleksić, preostaje nam jedino da Seki uputimo srdačnu čestitku i njoj i njenom timu poželimo niz ovakvih uspeha!

Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>