Region

Svet

X Factor Adria: Marinela Đogani večeras peva za svoju simpatiju

Marinela Đogani, finalista X Factor Adria i ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić otkriva da će u večerašnjem "lajvu" zajedno sa svojom koleginicom Fifi pevati jednu dobro pozantu baladu, ali i da će je posvetiti svojoj simpatiji.

X Factor Adria: Marinela Đogani večeras peva za svoju simpatiju



X Factor Adria: Daniel Kajmakoski našao devojku?! Pao poljubac?! (Foto)
Finalistkinja šoua X Factor Adria Marinela Đogani, u regionalno najpopularnijem muzičkom takmičenju pobrala je simpatije mnogih, a iako se za šou prijavila kao solista, ona sada jeste deo ekipe Kristine Kovač, i to u sklopu benda "H2O" koji čini zajedno sa Fifi Janevski.

Budući da će se u trećem "lajvu"  takmičari predstaviti isključivo hitovima domaće muzike, tako će i Marinela i Fifi pokušati da se izbore za nastavak takmičenja baladom jedne od naših najboljih pevačica. Tom prilikom, Marinela će se na sceni pojaviti u izazovnoj crnoj haljini.

"Mnogo sam uzbuđena, večeras pevamo jednu od mojih omiljenijih balada, nadam se da će se dopasti publici", kazala je Marinela, a ubrzo i otkrila da će večeras pevati sa posvetom.

"Večerašnji nastup posvećujem momku koji mi se dopada! Ova pesma će mu reći kakva su moja osećanja prema njemu! Nadam se da će mu se dopasti", odgovorila je sa osmehom Slađina i Đoletova ćerka na pitanje da li će svoj večerašnji nastup posvetiti nekom posebno.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>