Region

Svet

Aleksa Jelić: Nimalo me ne dotiču priče da naginjem istom polu

Aleksa Jelić, pevač i baletski igrač koji je oduševio široke narodne mase svojim učešćem u šouu Tvoje lice zvuči poznato, kaže da ga nimalo ne dotiču polemike koje se vode po pitanju njegovog seksualnog opredeljenja.

Aleksa Jelić: Nimalo me ne dotiču priče da naginjem istom polu



Finalista šoua Tvoje lice zvuči poznato, Aleksa Jelić, izdvojio se iz mora mladih izvođača i na prečac osvojio srca publike. Menjao je maske, žanrove, ambijente, ali je svemu davao lični pečat zbog čega mu je publika nesebično delila simpatije, ali i glasove.

Već u prvoj epizodi imitirajući Cecu, Aleksa je dobio ogromnu podršku publike koju je i očekivao.

"Moram priznati da sam očekivao podršku. Narod voli Cecu, prepoznao je moju iskrenost i imitaciju prihvatio čistog srca i raširenih ruku", rekao je Aleksa za "Hello". Na pitanje da li je svoje nastupe posvećivao nekoj posebnoj osobi, on je kazao da takve osobe trenutno nema u njegovom životu, te da je stoga svoje nastupe posvetio svima.

O svom seksualnom opredeljenju, o kome se često polemiše, kratko je prokomentarisao:

"Moji roditelji znaju da sam heteroseksualac, ali takođe se slažu sa mnom kada kažem da je prenaseljenost učinila da u svima nama živi više ličnosti. Zato se mnogima čini da naginjem istom polu, što me nimalo ne dotiče."

Autor: T.I.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>