Region

Svet

Anabela Atijas: Andrej je divan! Nisam mogla da izaberem boljeg oca za svoju ćerku

U životu pop zvezde Anabele Atijas protekla godina bila je jedna od najburnijih do sada, s obzirom da je treći put postala majka i preselila se u rodno Sarajevo kod svog supruga Andreja Atijasa.

Anabela Atijas: Andrej je divan! Nisam mogla da izaberem boljeg oca za svoju ćerku



Anabela Atijas predstavila ćerkicu Blankicu: Najteže mi je palo što nisam mogla da dojim
Posle medijskog "prepucavanja" sa bivšim suprugom, stvari su se stišale kada je pevačica odlučila da prestane sa davanjem izjava za medije i da se povuče sa javne scene. Pre sedam meseci je atraktivna pevačica rodila ćerku Blankicu, ali je ipak želela da se što pre ponovo posveti karijeri i poslu, pa nije bila u prilici da dvogodišnjicu braka proslavi u krugu porodice.

Naime, imala je zakazanu novogodišnju turneju u Makedoniji, a za to vreme su Andrej i Blankica bila na Kranjskoj gori u Sloveniji gde su je čekali: "Za ovih sedam meseci Andrej i Blankica bili su razdvojeni samo dva dana. Toliko mu je nedostajala da je obećao kako sebi više nikad neće dozvoliti takav luksuz. "Otpustio je baka-servis i vodi je čak i na posao", kaže pevačica.

"Nisam mogla da izaberem boljeg oca, spreman je da se žrtvuje i za moje kćerke i za svoju decu, a sve obaveze oko njih prihvata sa mnogo zadovoljstva, odgovornosti i razumevanja. Želi da oživi tradiciju koja se vezuje za njegovu jevrejsku veru i da Blankicu odgajamo u tom duhu, da bude "sefaratkinja" koja će govoriti veoma redak ladino jezik, koji je kombinacija hebrejskog, arapskog i španskog".

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>