Region

Svet

Marina Perazić: Otišla sam u Ameriku da pobegnem od slave!

Pevačica Marina Perazić, bivši seks simbol Jugoslavije i žena zbog koje su i muškarci pevušili o "kolačićima" i "sobi 23", ispričala je zašto je u jeku slave napustila rodnu zemlju i preselila se u daleki Njujork.

Marina Perazić: Otišla sam u Ameriku da pobegnem od slave!



Žena koja je osamdesetih godina zapalila regionalnu muzičku scenu, bila proglašena za jednu od najvećih seks bombi i stekla slavu o kojoj nije ni sanjala - a onda je od svega toga pobegla i to "preko bare", ponosna majka dveju prelepih ćerki, navela je razloge svoje drastične odluke.

"Za razliku od većine onih koji su u Ameriku otišli u potrazi za svojim snom, ja sam u Ameriku otišla sa idejom da više nikad ne budem pevačica. U Njujork sam otišla da me više niko ne bi prepoznavao na ulici jer mi je, iskreno, bilo preveliko opterećenje da me svako poznaje i da mi u svakom trenutku neko nešto dobacuje. Pogotovo me je nerviralo to što su mi stalno komentarisali izgled. Ja sam mala, a svima je na televiziji izgledalo da sam visoka k'o Lepa Brena i onda su mi svi govorili: jaaaaao, pa ti si mala! Stalno sam morala da odgovaram na pitanja ljudi i da slušam njihove ideje i mišljenja šta bih ja i kako trebalo da uradim. Onoga trenutka kada sam počela da bežim od male dece koja su me po ulici jurila da im dam autogram, shvatila sam da je vreme da odem i da se odmorim", priča Marina koja kaže da se taj njen "prelomni momenat" savršeno poklopio sa predlogom Ivana Fecea Firčija da zajedno sa njim ode u Ameriku.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>