Region

Svet

X Factor Adria: Mladen Lukić i Katarina Manojlović razmenjivali strasne poljupce

Mladen Lukić, prvi finalista koji je ispao iz daljeg takmičenja šoua X Factor Adria, kazao je da ćemo ga još viđati u Šimanovicma, ali će od sada dolaziti kao podrška svojoj devojci Katarini Manojlović, inače članici Kristininog benda "4U".

X Factor Adria: Mladen Lukić i Katarina Manojlović razmenjivali strasne poljupce



X Factor Adria: Katarina i Mladen prvi ljubavni par među takmičarima! (Video)
Mladen Lukić, tridesetogodišnji trombonista iz Zemuna, i Katarina Manojlović, članica benda "4U" u okviru grupe Kristine Kovač, prvi je ljubavni par koji je iznedrio muzički šou X Factor Adria. Poslednja epizoda, kojom su otpočeli "live" nastupi takmičara, bila je uspešna samo za lepšu polovinu ovog para, budući da je Mladen, sa najmanjom podrškom publike, morao da napusti šou.

Ipak, talentovani muzičar kaže da ćemo ga još viđatu u studiju u Šimanovcima, jer će nastaviti da dolazi kako bi podržao svoju devojku Katarinu.

X Factor Adria: Željko Joksimović o Mladenu Lukiću - On ima ogroman potencijal, sarađivaćemo!
Inače, Kaća je teško podnela Mladenovo ispadanje, te nije uspevala da zadrži suze, niti da se kako treba raduje svo uspehu. Mnogo bolje je to podneo talentovani trombonista, koji je prilično staloženo prihvatio vest da napušta takmičenje, te je po završetku šoua dao lekciju iz lepog ponašanja.

"Drugari, hvala vam do neba što ste glasali, trošili novac na to da ja eventualno prođem dalje....hvala na podršci i divnim rečima... nemojte nikada ružno pisati o takmičarima koji vam nisu favoriti ili vam nisu zanimljivi, to su sve dobra deca, i verujte - svakoga boli kada nešto ružno pročita o sebi.... Laku noć", napisao je Mladen na svom Fejsbuk profilu.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>