Region

Svet

X Factor Adria: Produkcija izbacuje Slavka Kalezića, novi voditelj Vlada Stanojević?! (Foto)

Novi voditelj regionalnog muzičkog šoua "X Factor Adria" Slavko Kalezić, ispunio je svoj san, ali navodno ne i ono što je produkcija zamislila. Publika ga je prvo upoznala kao takmičara, a sada je oči u oči na sceni sa kamerom, uz burno negodovanje fanova.

X Factor Adria: Produkcija izbacuje Slavka Kalezića, novi voditelj Vlada Stanojević?! (Foto)



X Factor Adria: Željko Joksimović ironično odgovara na provokacije Slavka Kalezića - Rođen si za taj posao!
Crnogorski glumac Slavko Kalezić, koji je svojim voditeljskim sposobnostima u prvoj emisiji X Factor Adria, koja je išla u utorak uživo na TV Pink, zasmejao i šokirao publiku i javne ličnosti, tvrdi da je svoj posao odradio profesionalno te da je ovo ispunjenje jednog od njegovog najvećeg sna, kao i da je bio odličan, a da su ga ljudi pljuvali jer su ljubomorni.

X Factor Adria: Slavko Kalezić voditelj finalnih emisija!
"Moram da kažem da sam presrećan i da nijedan komentar ne može to da uništi. Ja sam glumac, pa gledam to i psihološki. Oni su, ustvari, oduševljeni kako sam odradio posao i svoje oduševljenje prikazuju negativnim komentarima. Tako pričaju, jer žele da budu na mom mestu. I Majli Sajrus ima više negativnih, nego pozitivnih komentara", kaže samouvereno Slavko.


Foto: X Factor/Luka Pilipović

Šoumen kaže da su Crnogorci ponosni na njega.

"Žao mi je što niko nije pohvalio da sam govorio na književnoj jekavici. Time je produkcija uvažila Crnu Goru. Inače, oni su baš ponosni na mene, a iz Podgorice sam dobio mnogo komplimenata", dodaje Kalezić te ističe da nije homoseksualac.

Ipak, produkcija je navodno razočarana kako je Slavko obavio voditeljski posao, te su mu odmah našli zamenu u vidu Vladimira Stanojevića.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Screenshot YouTube, Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>