Region

Svet

Željko Joksimović za Srpsku Novu godinu peva na Trgu u Novom Sadu

Željko Joksimović će za doček Srpske Nove godine uveseljavati Novosađane, i to na centralnom gradskom trgu. Na Trgu slobode svojim glasovima će mu se pridružiti i kolege Nataša Bekvalac, Nikola Rokvić i Jelena Tomašević.

Željko Joksimović za Srpsku Novu godinu peva na Trgu u Novom Sadu



Popularni pevač Željko Joksimović će Srpsku Novu godinu dočekati na Trgu slobode u Novom Sadu. Njemu će se na sceni tokom novogodišnjeg koncerta pridružiti i Jelena Tomašević, Nataša Bekvalac i Nikola Rokvić, inače trojac koji je led probio 31. decembra, pored Cece Ražnatović, na dočeku "regularne" Nove godine ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Podsetimo, iz Gradske kuće je nedavno saopšteno da je u toku anketiranje građana sa ciljem da se saznaju njihove želje u vezi sa organizacijom proslave 13. januara na Trgu slobode, kao i njihove sugestije u vezi sa tim ko bi mogao da nastupi u muzičkom programu.

Inače, Novi Sad je prošle godine po prvi put u novijoj istoriji na centralnom trgu organizovao doček Nove godine po julijanskom kalendaru, a svi izvođači su bili iz Novog Sada (Garavi sokak, Amajlija, Apsolutno romantično, Mladost, Zvuci s kamena i Rođenice) i nastupali su besplatno. Još uvek nema potvrde informacije o tome ko će nastupiti 13. januara, a da li će i ovogodišnji izvođači pevati bez honorara i koja će biti tačna satnica, znaće se posle konferencije za medije koja je planirana za petak.

Autor: T.I.
Izvor: 021.rs
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>