Region

Svet

Hanka Paldum: Novi album Što svaka žena sanja u prodaji (Video)

Hanka Paldum je krajem prošle godine objavila novi album "Što svaka žena sanja" za Croatia Records. Hanka osvaja svojim jedinstvenim, originalnim stilom koji je već više od tri decenije čini velikom pevačkom zvezdom u celoj regiji.

Hanka Paldum: Novi album Što svaka žena sanja u prodaji (Video)



Premijera: Hanka Paldum objavila novi album! Pogledajte spot za pesmu Što svaka žena sanja! (Foto+Video)
Kraljica sevdaha i narodne pesme, kako su je prozvali, za ovo izdanje izabrala je trinaest novih pesama i njoj jako dragu pesmu "Mojoj majci" kao dodatak. Od tih četrnaest naslova čak devet potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, dok su Narcis Vučina, Almir Ajanović, Rade Krstić i Aldin Kurić autori ostalih pesama.

Premijerno: Još jedan novi spot Dragane Mirković! Duet sa Hankom Paldum - Kad nas vide zagrljene! (Video)
Na albumu se nalaze tri dueta, "Kad nas vide zagrljene" s Draganom Mirković u kojoj ove dve vrsne pevačice pevaju o ljubavi koja ne poznaje granice, s Kemalom Montenom Hanka je otpevala "Sofru", a s poznatim turskim pevačem Cenk Bosnalijem opevala je život u pesmi "Život je lijep/Hayat Güzel".

Pesme s ovog albuma donesene Hankinim toplim sugestivnim i prepoznatljivim glasom dugo će se pevati, a Hankini obožavatelji moći će da ih čuju, osim na CD izdanju, i putem video spotova ikao i na koncertima.

Pogledajte spot za naslovnu pesmu:



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>