Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević i Lepi Mića zajedno otpevali Za Beograd! (Video)

Glumac Boris Milivojević u finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato, imitirajući Lepog Miću sjajno nam je dočarao legendarnu scenu iz kultnog filma "Ko to tamo peva" i otpevao pesmu "Za Beograd".

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević i Lepi Mića zajedno otpevali Za Beograd! (Video)



Glumac koji nas je tokom celog serijala oduševljavao svojim transformacijama dočaravajući ih na originalan način i do suza zabavljajući publiku i gledaoce, te zasluženo stigao do fantastične petorke, u poslednjoj emisiji ove sezone izašao je na binu sa harmonikom i šeširićem uz specijalnog gosta Lepog Miću, a nije izostalo ni odelo kakvo se može videti i u pomenutom filmu.

Šou Tvoje lice zvuči poznato već je postavio visoke standarde kada su transformacije takmičara u pitanju, pa je i večeras Boris idealno izveo svoju imitaciju.



Ne samo da je Boris imitirao Lepog Miću, već mu se on i pridružio na sceni pa su zajedno izveli čuvenu pesmu "Za Beograd". Mića je pohvalio Borisovo izvođenje naglašavajući da ga je "skinuo u originalu". Dok ga je Marija nagradila komplimentima, Katarina je napomenula da ovo nije njegova najzabavnija transformacija, ali da joj je izuzetno drago da je odabrao baš taj kultni domaći film i da je učestvovao u ovom šou programu.

Pogledajte čuvenu scenu iz filma "Ko to tamo peva" koju je Boris Milivojević večeras predstavio u svom stilu.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>