Region

Svet

X Factor Adria: Bojana Račić se kao favorit publike vraća u takmičenje?! (Foto+Video)

Ispadanje Bojane Račić iz šoua "X Factor Adria" razočarao je mnoge koje je neobičan stil i snažan glas mlade pevačice oduševio. Ipak, oni se uzdaju u to da će baražnim glasanjem uspeti da vrate svoju ljubimicu u planetarno popularan muzički šou.

X Factor Adria: Bojana Račić se kao favorit publike vraća u takmičenje?! (Foto+Video)



Društvene mreže usijale su se od nezadovoljstva kada 27-ogodišnja Bojana Račić u fazi "Kuće sudija" nije uspela u oštroj konkurenciji da se izbori za ostanak u šouu X Factor Adria. Iznimno talentovana Bojana snažan utisak ostavila je još tokom audicija, kada je Emina Jahović prokomentarisala da joj se jako dopada njen neobičan stil.



X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač odabrali svoje kandidate za sledeću fazu! (Foto+Video)
Svojim glasovnim umećem ona je sebi obezbedila mesto u fazi "Kuće sudija", gde je u okviru grupe "Stariji od 27 godina" za mentora dobila Željka Joksimovića. Izvanrednom izvedbom pesme "Uninvited" od Alanis Moriset, ali i svojom upečatljivom ličnošću, Bojana je pokazala da poseduje vanserijski talenat, ali to, na žalost, nije bilo dovoljno da je Željko zadrži u daljem takmičenju.

Sa žaljenjem, Joksimović je morao da je pusti da ide kući, ali je izrazio svoju uverenost da pred Bojanom stoji blistava karijera.



X Factor Adria: U toku baražno glasanje - Vratite svoje favorite!
Međutim, Bojana se već može pohvaliti blistavom karijerom. I svestranom! Naime, ona nije samo pevačica, već i pijanistkinja i glumica! Više puta nagrađivana za svoje umeće gospodarenja klavirskim dirkama, Račićeva je od 2007. godine i član Pozorišta na Terazijama gde igra u predstavama Cigani lete u nebo, Brilijantin, Zona Zamfirova, i drugim, a takođe veliki uspeh beleži i u pozorištu KPGT.

"Bojanu ne bismo mogli da zamenimo ni sa tri čoveka! Ona ne da ima "x faktor", već ima tri "x faktora", rekao je direktor KPGT-a Ljubiša Ristić za svestranu Bojanu.

Budući da je Bojana Račić već osvojila društvene mreže svojim vanserijskim talentom, neminovno se nameće kao favorit iz grupe Željka Joksimovića za povratak u baražu. Da podsetimo, u toku je baražno glasanje tokom kojeg publika glasa za jednog bivšeg takmičara kojeg želi da vrati u šou, a ko će se vratiti na velika vrata, saznaćemo 7. januara.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>