Region

Svet

Ekskluzivno: Adil Maksutović ostao bez angažmana za Novu godinu!

Folk Pevač Adil Maksutović neće nastupiti u Central Palasu, odnosno beogradskom Zepter event centru tokom novogodišnje noći, kako je to bilo planirano, a umesto njega, goste ovog prelepog zdanja zabavljaće Aco Pejović.

Ekskluzivno: Adil Maksutović ostao bez angažmana za Novu godinu!



Džej Ramadanovski: Drug me je sprečio da ne ubijem Adila!
Organizatori su odlučili da raskinu ugovor sa pevačem, nakon što je putem medija u javnost dospela informacija prema kojoj je Adil Maksutović fizički nasrnuo na suprugu Anu, zadavši joj više udaraca, nakon čega je primljena na Urgentni centar. Reakcije javnosti, kako se i očekivalo, bile su poprilično burne, pa je inetresovanje za njegov novogodišnji nastup znatno opalo. Upravo ovo bio je više nego dobar razlog za raskidanje ugovora od strane organizatora, što je i učinjeno i pored insistiranja od strane Maksutovića da nastupi pred Beograđanima.

Adil Maksutović: Nemam ljubavnicu, a dotična Adrijana je Džejeva devojka!
"Tačno je da smo raskinuli ugovor sa Adilom, kao i to da nam je nanasena velika metrijalna šteta. Dogovor je postignut sa Acom Pejovićem, i verujemo da u novogodišnjoj noći neće nedostajati zabave i odlične muzike", kaže jedan od organizatora.

Džejeva ćerka Ana: Adil me danima zove i moli, ali ne opraštam!
Inače, po gradu su se već pojavili flajeri i plakati kojima se najavljuje gostovanje Ace Pejovića u Central Palasu, za nastup vlada veliko interesovanje što se vidi i po odličnoj prodaji karata u prva 24 časa, a informaciju da će se u novogodišnjoj noći družiti sa Beograđanima, potvrdili su i u Pejovićevom menadžementu.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>