Region

Svet

Davor Jovanović pomaže deci bez roditelja: Još jedna humanitarna akcija u Šapcu! (Foto)

Pobednik prve sezone šoua "Prvi glas Srbije", Davor Jovanović, pokazaće svoju umešnost u mešanju koktela u klubu "Royal" u Šapcu, a sve da bi se sakupio novac za pomoć deci bez roditelja.

Davor Jovanović pomaže deci bez roditelja: Još jedna humanitarna akcija u Šapcu! (Foto)



Klub "Royal" u Šapcu nastavlja svoju humanitarnu akciju, te nakon Filipa Panajotovića i učesnika takmičenja "Zvezde Granda", ovog puta će uz pomoć Davora Jovanovića, pobednika prve sezone takmičenja "Prvi glas Srbije", Ace Vejnovića i zvezde Granda Miloša Brkića, sakupljati novac za decu bez roditelja.

Filip Panajotović i Zvezde Granda na humanitarnoj žurci u Šapcu
"Ovog puta smo rešili da obradujemo decu bez roditelja. Znamo da sva deca veruju u Deda Mraza,pa tako i oni, bez obzira na to što im je život oduzeo ono što je najbitnije u odrastanju jednog deteta, a to su ljubav i podrška roditelja. Kako ne bi izgubili veru i u ovog simpatičnog dekicu, uz pomoć poznatih ličnosti potrudićemo se da sakupimo novac za što više paketića,kako bi obradovali što veći broj dece", rekli su nam u organizaciji.



I ove srede voditelj humanitarne večeri biće novinar Aleksandar Marković, koji ne krije svoje oduševljenje što je deo ovog plemenitog cilja.

"Mislim da je klub pokazao da ima veliko srce, i da su spremni da pomognu ljudima kojima je to zaista potrebno. Drago mi je što su me pozvali da vodim ovaj humanitarni program, i što mogu na taj način da pomognem ljudima, jer priznaćete da nas tih par sati ništa ne košta, a drugima može da pomogne", rekao nam je Aleksandar.

Takođe, uspeli smo da saznamo da će se na humanitarnoj večeri kao specijalna gošća pojaviti i Mina Kostić, kao i mlada zvezda Granda Rada Sarić. Ipak, iz organizacije to nisu želeli ni da potvrde, ali ni demantuju. "Ne želimo da otkrivamo specijalne goste, ali svakako možemo svima da obećamo dobar provod.Dođite u sredu 18.12. u klub Royal Šabac od 22h i proverite da li su te informacije tačne", rečeno nam je.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>