Region

Svet

Ceca Ražnatović i Viki Miljković oduševljene što Sila stiže na male ekrane! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović presrećna je što će nova turska serija "Sila" za nekoliko dana početi da se emituje na Pinku. Ljubavnu priču koja je opčinila ceo region, gledaće po drugi put!

Ceca Ražnatović i Viki Miljković oduševljene što Sila stiže na male ekrane! (Foto)



TV Pink sprema nova iznenađenja od 1. januara: Sila će biti omiljena serija u regionu!
Ceca je jedna od brojnih javnih ličnosti u regionu koja voli turske serije i koju je ljubavni zaplet u najuspešnijoj od njih gotovo opčinio. "Silu" je već odgledala putem interneta, a nedavno je svojim prijateljima rekla kako će je verovatno gledati i po drugi put, na malim ekranima. "Oduševljena sam serijom, ne verujem da ću odoleti, a da je ne pogledam još jednom na Pinku", otkrila je Ceca Ražnatović, a prenosi Kurir.

Pored najveće folk zvezde, svoje oduševljenje serijom nije krila ni njena kuma Viki Miljković. "Najava za novu seriju "Sila" deluje impresivno. Nisam do sada pratila turske serije, ali me je ova privukla", napisala je pevačica na Tviteru.


Ezel i Ejšan, omiljeni par s TV ekrana, u vezi su i u stvarnosti! (Foto)
Glavnu ulogu u seriji "Sila" koju je zavoleo gotovo čitav region tumači popularna Džansu Dere, poznatija kao Ejšan iz serije "Ezel". Nedavno je viđena na večeri sa glavnim junakom, zgodnim Kenanom Imirzaliogluom, a šuška se da je njihova dirljiva ljubavna priča iz "Ezela" nedavno nastavljena i u privatnom životu.


Foto: sila.gen.tr

Svi ljubitelji ovakvih sapunica neće morati još dugo da čekaju, budući da će prva epizoda "Sile" biti emitovana na televiziji Pink već u nedelju, 15. decembra, u 20h, a prema saznanju "Kurira" nije isključeno ni da će direktor "ružičaste" televizije Željko Mitrović dovesti lepu 33-godišnju glumicu Džansu Dere u Beograd. Pregovori su u toku i tačan datum se još ne zna, ali je izvesno da će ona do leta, tokom prikazivanja serije, posetiti našu zemlju i biti gošća u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>