Region

Svet

Šako Polumenta na Beverli Hilsu: Dejvid Bekam mi je prvi komšija!

Šako Polumenta trenutno se nalazi na svojoj turneji po američkom kontinentu, a sem što radi punom parom, on je našao vremena i da uživa, i to ni manje ni više, no u mondenskom kalifornijskom naselju, Beverli Hilsu.

Šako Polumenta na Beverli Hilsu: Dejvid Bekam mi je prvi komšija!



Kako bi popularni pevač Šako Polumenta imao kompletan ugođaj tokom svog boravka u Americi, njegovi prijatelji su se potrudili da mu obezbede vilu na Beverli Hilsu. Šako se i pohvalio, te kazao da mu je prvi komšija Dejvid Bekam.

Šako Polumenta uživa go na minus pet stepeni! (Foto)
"Dočekali su me moji dugogodišnji prijatelji, koji nisu dozvolili da boravim u hotelu, već su za mene, moje muzičare i menadžera iznajmili vilu na Beverli Hilsu, a samo nekoliko metara od nje nalazi se dom Dejvida Bekama i fudbalera Mesija, a dva kilometra odatle živi Ronaldo. Još nisam video nikoga od njih, možda ih i sretnem. U kući imamo i teretanu, u kojoj provodim najviše vremena i tu se regenerišem od putovanja i nastupa. Mogu da se pohvalim da mi je turneja vrlo uspešna i da sam prezadovoljan. Sledeća destinacija je Los Anđeles", ispričao je Šako za "Alo".

Inače, popularni pevač se iz Amerike vraća 31. decembra,  kako bi u Beogradu nastupao za doček Nove godine.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>